FOREDRAG/KURSUS

RÅDGIVNING/KØB AF EL-BIL

RÅDGIVNING/OPLADNING-LADESTANDER

Er din virksomhed afhængig af transport og køretøjer ?   Der er mange penge at spare !!

Er du vognmand, virksomheds ejer, eller leder af en avdeling for 

transport, og har måske mange køretøjer, så tag en snak med os!!

Vi har stor erfaring i at spare virksomheder tid, kræfter og penge ved at optimere de enkeltes kørselsmønster.

                                                      Verden er røget ud i en sjældent set og omfattende energikrise.

Der er krig i Ukraine, en krig der har sat energipriserne i raketfart mod højder der aldrig er set før. De sidste 12 måneder har medført en stigning på mere end 70% i brændstofpriser, og inflationen har godt fat i hele Danmark, som et resultat af bl.a. den verserende krig, og afgifterne på diesel og benzin stiger fra og med d. 1-1-2024.

I Danmark har vi mærket at priserne stiger på alt. Vores elektricitet og varme i vores huse og bygninger er pludselig noget vi er meget mere bevidste om, og ikke har set lignende siden starten af 70érne.

De danske virksomheder bløder. Alle driftsomkostninger stiger, og det budget der var regnet med for bare to år siden, er banket tilbage til et sted hvor der skal nytænkes på måder de fleste af os ikke er vandt til.

Vi er som samfund, virksomhed og privatpersoner nød til at tage eget ansvar og være en del af løsningen på en krise som vi ellers kan få meget svært ved at styre.

Der er dog en del vi selv kan gøre, og set med en virksomheds øjne er der faktisk nogle effektive værktøjer der kan gøres brug af, det kræver bare en smule holdningsændring, og måske en lidt ændret kultur, i medarbejder gruppen og ledelsen.

 

MILJØ   HELBRED   MATERIEL   ØKONOMI 

  Er din virksomhed afhængig af transport og køretøjer?

   Der er mange penge og bekymringer at spare!!Vi er eksperter i alt der har med grøn kørsel, energi rigtig kørsel, og den økonomi der følger med det. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og holder et foredrag for jeres chauffører, sælgere, ledelse og i det hele taget de der benytter og betjener de køretøjer virksomheden har ansvaret for, både økonomisk og teknisk. Vi kan i et sjovt og behageligt samvær give jer et godt indblik i det at køre grønt på en nem og behagelig måde, og på den måde både spare på materiel og jeres helbred.  Det hele hænger sammen.

Vi har dannet os erfaring med at der kan spares rigtigt meget på den økonomiske side, helt op mod 20% på den daglige drift af virksomhedens køretøjer. Og her tænker vi både på køretøjer drevet af de gamle kendte brændstoffer, men også tænker vi meget i omstilling til hybrid og elektrisk drift. Der er også meget at spare ved at nedsætte den daglige dosis af stress, specielt den der er unødvendig.

Vi kan tilbyde fra 2 til 10 timers foredrag og kurser, hvor vi kommer ind på alt der har med energibesparende kørsel at gøre.

Hvordan påvirker vi miljøet. Vi kommer rundt om de følger der er ved at have travlt, uden at det af den grund nødvendigvis går hurtigere. Her er stress relaterede sygdomme og livsstils relaterede problemer noget af det vi ved en masse om, og vi giver det gerne videre.

Vi kommer ind på problemer som forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, stress, ergonomi, spisevaner, adfærd og meget andet.

En stresset hverdag kan også give unødvendige skader og slidstage på køretøjer. Det påvirker forsikringer og reparationer på køretøjerne. Og sidst men ikke mindst, den reklameværdi det har at køre pænt i et køretøj der reklamerer for virksomheden.

Vi vil også bringe det af virksomhedens økonomi i spil, der bliver påvirket af et højt stress niveau, på banen. Hvordan kan vi hver især påvirke økonomi og velvære, bare med den måde vi agerer på i det daglige. Hvordan kan virksomhed og ledelse påvirke dagligdagen i en retning der animerer alle til at tænke over hvordan de kører og agerer i en stresset hverdag i virksomheden? Kan virksomhed og ledelse påvirke noget udenfor den planlagte arbejdstid?

Vi tilbyder også heldags kursus, hvor vi kommer omkring det hele, og hvor vi krydrer det med køreteknik på lukket øvelsesområde. Her kommer vi omkring alt det vi også kommer igennem på 2-6 timers kurserne, samt en grundig indlæring i køre teknik blandet med miljørigtig kørsel.

Vi kan komme til jeres lokaler, eller vi kan stille lokaler til rådighed i Køge, Frederiksværk eller Frederikssund.  Vi bruger PowerPoint så vi har behov for adgang til storskærm eller projektor. Vi kan have hold fra få personer til 15 i vores lokaler. I jeres lokaler kan vi klare hold op til 20 personer eller flere, afhængig af den tid der er til rådighed.

 

Hvem er vi?

Vi er oprindeligt en køreskole i Køge der ikke bare sørger for nye trafikanter på vejene, men også uddanner kørelærere.

Vi har gennem mange års erfaring på egen kroppe, og med utallige timer bag rattet og på skolebænken opbygget en viden og erfaring som vi brænder for at videregive.

Jonny Dahl startede allerede i en alder af kun 16 år med at køre pakker og breve rundt i København. Mange år som selvstændig vognmand i entreprenørbranchen, og 10 år som uddannet kørelærer har givet en grundig erfaring i alt der kan spare på bil og helbred.

Jonny har flere gange deltaget i miljø relaterede konkurrencer hvor det hver gang gælder om at komme fra punkt A til B på den mest miljørigtige måde i bil, lastbil og varevogn uden at det tager for lang tid. Herudover er Jonny en person der bruger mange timer på at studere nye teknologier og ideer. Han har testkørt næsten alle modeller hybrid og elbiler tilgængeligt på det Danske marked, og har stor interesse for den nyeste teknik, hvilket også medfører at mange bil producenter bruger Jonny som tester og konsulent.


Der opstår næsten altid spørgsmål omkring love og regler på vejene ved vores kurser, og her er Jonny altid opdateret på nyeste regler, og har et meget bredt kendskab til færdselsloven.

Køge trafikskole er med i en sammenslutning af Sjællandske køreskoler, og vi vil fra sommeren 2023 også begynde at uddanne nye kørelærere. Jonny er den primære underviser, når det kommer til den grønne trafik mm. Men vi er flere kyndige på området, at trække på ved større begivenheder, og vi foretrækker at være 2 undervisere ved de kurser vi laver over hele dage med køreteknik indblandet.

Hvis alt dette har vakt interesse, så send endelig en mail med alle de spørgsmål i har. Fortæl lidt om jeres virksomhed. Hvor mange ansatte, og hvor mange der i det daglige kører bil i arbejdstiden.

Er det virksomhedens biler? Hvor mange køretøjer råder i over, og hvilke typer er det? Så vil vi i vores henvendelse og tilbud til jer forberede nogle cirka udregninger på hvad vi kan hjælpe med, og hvad prisen vil være.

Har i andre interesser eller behov. Det kunne være interesse for førstehjælpskurser. Ernæring eller målrettet køre teknik (bakke bule kursus) kan vi også lave nogle gode forløb inden for dette.

Heldags events med foredrag, bespisning og afsluttende med go-cart race er også en ting vi har gode erfaringer med. Vi kan både tilbyde udendørs og indendørs go-cart race og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Send os jeres ideer, og vi skal sørge for et grundigt økonomisk overslag og tilbud.

Med venlig hilsen 

GREEN-SAVER DANMARK

V/ KØGE-TRAFIKSKOLE